Larsen Executive Search (old)
Larsen Executive Search Amsterdam | Gespecialiseerd in de bemiddeling van hoger kader posities in Nederland
16788
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16788,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Welkom bij Larsen Executive Search

Larsen Executive Search is gespecialiseerd in de bemiddeling van hoger kader posities in Nederland. Sinds 2001 worden er succesvol functies ingevuld vanaf €.100.000,- bruto jaarsalaris.

 

Het is ons doel een kwalitatief sterke partner te zijn die een lange termijn relatie met haar opdrachtgevers èn kandidaten nastreeft.

 

De proactieve werkwijze, persoonlijke aandacht en oog voor innovatie zijn het fundament van onze dienstverlening.

 

Door uitgebreide vak- en marktkennis wordt een goede verbinding gemaakt met kandidaten. Hierdoor zijn wij in veel gevallen hun exclusieve sparring partner. Dit geeft meer grip op het executive search proces en vergroot de slagingskansen op het invullen van een toppositie.

Met moderne applicaties wordt een efficiënte en hoogwaardige dienstverlening gewaarborgd met discrete beveiliging van alle gegevens.

 

Naast een sterk kwalitatieve aanpak, ook snel en flexibel. Doorgaans wordt binnen twee à drie weken na aanvang van de opdracht een shortlist aan de opdrachtgever gepresenteerd.

 

Onze bemiddelingen vallen op. Leidinggevend Nederland kent èn erkent Larsen Executive Search, na ruim 18 jaar succesvol te zijn, steeds meer. Dit komt mede tot uiting door een jaarlijkse groei van de opdrachten portefeuille.

 

Bent u op zoek naar een hoog gekwalificeerde manager of wilt u een nieuwe uitdaging aangaan? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

.

Werkwijze

Op basis van een zorgvuldige analyse van de structuur, missie en cultuur van de organisatie en de betreffende vacature(s) wordt een profiel opgesteld van de ideale kandidaat. Door het hanteren van een unieke search methodiek is het mogelijk een nauwkeurige selectie te maken uit ons groeiend bestand van gekwalificeerde professionals en topmanagers.

 

Potentiële kandidaten worden op zeer discrete wijze benaderd en beoordeeld op zowel professionele- als ook persoonlijke aspecten. Hierbij is niet alleen het uitgangspunt dat men past bij de missie en cultuur van de organisatie maar eveneens een verschil moeten kunnen maken, iets extra’s brengen.

 

De opdrachtgever en kandidaten worden in de procedure altijd met gezette nauwkeurigheid geïnformeerd over de voortgang van het executive search traject. Het regelmatig geven van updates en feedback is van belangrijke meerwaarde en wordt gezien als een vanzelfsprekende service.

 

De dynamiek van de markt vereist doortastend en doelgericht opereren. Na een ronde van uitgebreide interviews worden de meest geschikte kandidaten gepresenteerd aan de opdrachtgever. U wordt vervolgens bijgestaan totdat het contract is ondertekend. Larsen Executive Search onderhoudt op deze wijze intensief contact met alle betrokkenen tijdens en na de selectieprocedure.

 

De uiteindelijke insteek moet volgens ons zijn dat Larsen Executive Search de belangen en de reputatie van uw organisatie optimaal vertegenwoordigd.

Ranglijsten:

Nederland zit Zwitserland op de hielen in de strijd om de titel van ‘beste land ter wereld’

De Nederlandse markt is er een waar wij al jaren actief zijn. In een onlangs gepubliceerd index onderzoek (FD.nl) staat ons land wederom op plaats twee, achter Zwitserland, en zijn opnieuw een stuk richting de eerste plaats geklommen.

 

De voornaamste reden hiervoor is doordat Nederland in 2018 een plaats is gestegen op de ranglijst voor meeste concurrerende landen. Zwitserland is op die lijst juist gedaald. Ook gingen we een plek omhoog op de ranglijst voor meest innovatieve economieën. De achterstand op Zwitserland is daardoor – net als vorig jaar – verkleind.

 

Larsen Executive Search poogt hier actief aan bij te dragen door zich in te zetten op het succesvol vervullen van hoger kader posities in Nederland. De top 2% leiders en werknemers in Nederland die €100.000 of meer verdienen. Sinds 2001 zijn een proactieve werkwijze, persoonlijke aandacht en oog voor innovatie het fundament van onze dienstverlening.

“Nederland bevindt zich in de top van de wereld.”

– Huib Larsen

Leiderschapexpert Ben Tiggelaar geeft in dit uur durende live webinar (opgenomen op 24-03-2020) antwoorden op vragen van kijkers hoe je als leider omgaat met complexe uitdagingen zoals de corona crisis.

Hoger kader posities in corporate Nederland

Wilt u een nieuwe uitdaging aangaan? Dan nodigen wij u uit om telefonisch contact op te nemen en/of uw curriculum vitae op te sturen. U kunt het contactformulier invullen of uw CV mailen naar: info@larsen.nl Nadat uw curriculum vitae is ontvangen kunt u binnen een week een reactie verwachten.

De organisatie die bij u past

Wij hebben een actueel en zorgvuldig opgebouwd netwerk. Onze opdrachtgevers verwachten dat wij verder kijken dan uw curriculum vitae. Dat kunt u als kandidaat ook van ons verwachten. U krijgt dan ook uitgebreide informatie en input over het bedrijf, de afdeling, de positie, de cultuur en het verdere verloop van het traject. Daarnaast begeleiden wij u tijdens de gehele procedure.

Uiterste discretie

Larsen Executive Search gaat zeer discreet om met uw gegevens. Deze worden uitsluitend doorgestuurd nadat u uitgebreid bent geïnformeerd en wanneer u hiervoor toestemming heeft gegeven. Lees hier ons privacy statement.


Contactgegevens

LARSEN Executive Search

Bezoekadres Amsterdam
Strawinskylaan 3051 (Atrium gebouw)
1077 ZX Amsterdam
Telefoon :  0031 20 244 0680

Bezoekadres Eindhoven
Kennedyplein 200 (Kennedy toren)
5611 ZT  Eindhoven
Telefoon :  0031 40 3046391

Route

Ringweg A10-zuid afslag S108 Buitenveldert-Zuid-Amstelveen. Onderaan de afslag, bij de verkeerslichten, gaat u linksaf (bordjes WTC volgen) en bij de volgende verkeerslichten weer linksaf (De Boelelaan).

Aan de rechterkant bevindt zich het VU medisch centrum. Bij de eerste verkeerslichten rechtdoor. Daarna bij de tweede verkeerslichten gaat u linksaf de Buitenveldertselaan op. Als u het viaduct onder de A10 gepasseerd bent, slaat u rechtsaf de Strawinskylaan op. Na de verkeerslichten rechtdoor tot aan de hoofdingang van het WTC. De parkeergarage is rechts voorbij de hoofdingang.

Bekijk map